Novinky 2020

NOVINKY 2020! 

 

Krapické jumpingy 22.11.2020 ZRUŠENY!

I další naše letošní závody ruší současná vladní nařízení:-( Tak nezbývá než doufat,že příští rok užž se všichni sejdeme ve zdraví a v klidu.

 

3.10.Intenzivka s Eliškou a brigádka

    Další z nezapomenutelných dnů na cvičáku plných agility pod vedením Elišky, společného posezení a taky trochu práce! Pája nám za poslední dny udělal na place plno práce. Nejprve s Pavlem z poslušnsoti udělali nové podlahy v domečku i před, teď nám udělal nové lavičky. Tak je bylo potřeba natřít a toho se holky ujaly hned! Díky! Také jsme dostali pořádnou fůru kvalitní hlíny, takže se poctivě dorovnává plac a zasévá nová tráva. To bude příští rok běháníčko:-) 

  

19.9. Výjezd do Pičína na Elišku

Protože se neflákáme a makáme, klidně si za Eliškou Dolníčkovou dojedeme i jinam. Tentokrát ve složení Bára s Elinkou, Lucka s Afi a Markét s Roxy. Krásný plac, krásé místo a fajn den! 

12.-13.9. Marjánky a Mud dog race

Protože naše milovaná Zwota pořádání závodů letos zrušila, po dvou letech se naše banda vrátila k podzimním závodům v Marjánkách. A rozhodně to byla jízda! Parkury od S. Grundera byly pěkná výzva!

Celý víkend vyrovnaně odběhala Ivet s Amy a zaslouženě tak získaly první místo v součtech velikosti M! Láli s Hubíčkem dál pracovala na odbourání zlozvyků krz starty a ačko a tak se několikrát za víkend cíleně diskla, ale pak to byl vždy parádní doběh. Opravdu klobouk dolů před její výdrží a neústopností, že to opravdu dala a Hubertovi nic neodpustila, ten to samozřejmě nezapomínal okomentovat vzteklým štěkotem:-D 

Otevřené běhy agility seděly Báře se Saxankou, kdy si z obou dnů dovezly medaile a čisté běhy a v součtech jim bedna jen těsně utekla. Zkoušky pro změnu sedly Petře se Sisi, které si odnesli medaile z XSA2. Pro nějakou tu medaili si doběhly i bígličky, které měly sebou novou posilu v podobě bordeřího parťáka, kterého si Terka pořídila:-) Tak mu přejeme do budoucna jen to nejlepší!  S parkury trochu bojovala Blue, která celé léto neskutečně dřela a škoda,že jim to nevyšlo prodat to na závodech...A časy se staly osudnými Elišce, kdy tak sice s Janičkou vše doběhly, ale čas byl moc dlouhý.

Všem moc gratulujeme, byl to úžasný víkend plný běhání,sluníčka a hub:-)

  

Tebto víkend taky některé naše holky vyrazily na bahňáka! S trasou se skvěle poprala Lucka s Afinkou a Miška s Roxy! Holky jste skvělý!!

   

Návštěvy mateřinek

Dikud nám přeje počasí, jezdíme nadále za dětmi do MŠ. Letos už se na výjezdy přidala i Elinka:-) 

 

 

5.9. Rokycany

Další ze závodních agility výjezdů, tentokrát do Rokycan,  v podání Láli, Mišky a Ivet. Láli s Miškou si tentokrát daly čistý průstřel plný diskanců, Ivet si dala pro změnu medailovou jízdu a splníla zkoušku:-)

 

6.9. Ukázky agility v DDM Sova Cheb na dětském dni

na malém plácku v zahradě DDM jsme dětem ukázali agility a mohly si ho také sami s našimi pejsky vyzkoušet. Moc děkujeme za pozvání na tuto krásnou akci! Aspoň chvíli bylo vše normální:-) 

 

29.- 30.8. O Plzeňského agiliťáka

Konečně se zase trochu závodí a některé naše týmy vyjely zúročit to, co celé léto pilně trénovali. A dařilo se jim moc hezky! Medaile si dovezla Terka s bígličkami, která zářila i v součtech, tentokrát ve elmi obsazené Mkové třídě, krásné čisté běhy ukořistil třeba i Hubíček s Láli. 

 

23.8. Intenzivka s Eliškou

Další ze skvělých intenzivek s tou nejlepší, naší milovanou Eliškou Dolníčkovou.  Počasí nám přálo,makalo se o sto šest a zase jsem všichni o kousek dál! Stačí vypsat termín,a během pár minut je na Elišku úplně plno, její vedení a přístup si oblíbili snad úplně všichni z naší party. Další termínky už máme:-) 

Kynologický rej masek 22.8. 2020

Protože jsme prostě skvělá parta a držíme při sobě v každé situaci, rozhodli jsme se podpořit jednu z našich členek a nepostradatelných kamarádek. Ladynka od Petry bohužel po nešťastném úrazu musela podstoupit operaci, a to resekci kyčelního kloubu. Po takové operaci jsou dost důležité pořádné rehabilitace a my se tak rozhodli holky v tomto podpořit. Uspořádali jsem charitativní zvod, kdy celý výtěžek  šel holkám na rehabky. A pěkných pár hodin jí to zaplatilo!

 

My si to moc užili, disciplíny byly plné překvapení a sranda tak byla neskutečná. Po všech zrušených akcích vlivem Covidu jsme konečně zase normálně na place soutěžili...Tak zase příště!  A děkujeme všem dárcům, kteříí se připojili i přesto,že nemohli přijet na závody a startovné i tak poslali!

1.-2.8. Intenzivka s Pavlem a Luckou

Znovu jsme si letos zaběhali pod taktovkou Pavla a Lucky z Málkova:-) Opět víkend spojený s přespáním v areálu a večerního psoezení té naší skvělé party.

18.-21.7. Tábor agility s Nikol Banotovou

Neflákáme se a dřeme na sobě dál! Tentokrát máme za sebou čtyřdenní tábor pod vedením skvělé Nikčí Banotové!

Tentokrát plac patřil jen agility, takže Nikol se mohla rozšoupnout a využila orpavdu kapacitu celého areálu! Příští rok si dáme repete!

Opěrt máme krásné fotky od Terky! Děkujeme!

https://www.zonerama.com/wimmerka/Album/6401470

 

4.-6.7.2020 Tábor s Eliškou Dolníčkovou + hoopers s Dášou

 

Rok utekl jako voda a opět přišel ščas na dlouho očekávaný tábor s naší milovanou Eliškou. Bohužel jak se celý rok vlekl, tak tyhle tři dny utekly jako voda. Věnovala se nám opravdu každou minutu, celé tři dny naplno. Z parkuru jsme odcházeli plní nových zkušeností a hlavně neskutečně nadšení. Moc děkujeme Eliško,za to,  co s námi za těch pár dní vždy dokážeš! Jsou trenéři,které rádi poznáme,ale dále už se ke cvičení s nimi třeba nevracíme. Ale Eliška je, a myslím si že i navždy bude, naše stálice. Je prostě skvělá! 

 

A večery také neměly chybu, tak se o skvělou atmosféru starala ta naše skvělá parta. Prostě když fungujeme jako rodina, jsou takové akce opravdu nezapomenutelné!

Kapacita hřiště nám dovolila současně s tímto táborem uspořádat i hoopers tábor pod vedením Dáši. Několik lidí tak mělo možnost zvolit kombinaci agility a hoopers a věnovat se tak obojímu, což se setkalo s velkým zájmem a úspěchem. 

Fotky od Terky tady: https://www.zonerama.com/wimmerka/Album/6361539?fbclid=IwAR0tN7g4h-QH6lobVst1NZDMK8Q_D4W6WbTo3zUBFl3NsGHoG22aeJ4959s

Ve stejný termín probíhal i tábor DD na Vránově s Vandou, kterého se účastnila Peťka se Sisinkou. Ladynka je bohužel po operaci, tak držíme palce,aby byla co nejdříve fit a zpět na parkuru i tanečním parketu!

 

 

28.6.2020 Rokycanská skočná

A závody jedou dále! Do Rokycan tentokrát vyjela Jíťa s Minnie, Láli s Hubíčkem a Ivet s Amy. Opět to ovládla Ivetka, která si dovezla dvě první místa!! Jednu medaili, a to za 2. místo získala Jíťa s Minnie a Láli se s Hubíčkem pohybovala vždy těsně pod bednou, ale krásně doběhli všehny tři běhy! Moc gratulujeme!

20.6. Ukázky agility a DD

Přijali jsme pozvání do Studánky a moc rádi se tak podíleli na akci pro děti a jejich rodiče. Ukázali jsme agility, DD a ještě si děti mohly s pejsky pohrát. Terka s Maggie a Jenny, Peťka s Lady a Sisi, Anička s Blue,Bára se Saxou a Elinkou a Šári s Májou, ty všechny se na ukázkách a programu pro děti podílely. Děkujeme! 

 

Litvínov 14.6. - prvně na agility závody!

První výjezd na závody má za sebou Blanka s Beruškou a Albim a Ivet s Amy. Bláňa si dala čistý průstřel plný diskotéky, Ivet díky opravdu poctivému trénování od zimy ( největší účasst na cvíču patří právě jí) získala 3.místo! Gratulujeme!

Klubové focení!

Skoro celá naše banda se sešla na velkém klubovém focení! Fotky jsou tady: https://www.zonerama.com/lukykukycz/Album/6345797?fbclid=IwAR35scGb-YmnwMI9RF4CGi--Efl_Zhaz5DiFlbQN1NGJo57P1wR3DcwZfUY

Dětský den 2020

Protože všude se dětské dny ruší, udělali jsem si pro naše nejmladší členy a pro pár dětí od sousedů dětský den vlastní. A moc se vydařil!!

 

 

Intenzivka s Radovanem Liškou v Děčíně 24.5.2020

Když se nikde nezávodí, je o to víc příležitostí na sobě pořádně makat. A tak  24.5.vyrazila Bára s Elinkou a Anička s Blue zaběhat si do Děčína. Skvělá pořadatelka Alice Boháčová, fajn parta a skvělý trenér! Prostě perfektní den, kdy jsme se zase naučily mnoho nového.

Intenzivky s Pavlem Henzlem 10.5. a 13.6.

 

Když už jsme si dali tak dlouhou nucenou pauzu, tak jsme aspoň pořádně doma všichni trénivali. A jak se rozvolnila oaptření, začli jsme makat s trenéry! Pozvání k nám během května a následně i během  června přijal Pavel z Málkova a společně s Luckou se nám opravdu pořádně věnovali a řádně nás po parkuru prohnali! Už teď se těšme na příště, další běhání je v plánu na celý první srpnový víkend!

 

Návrat po coroně 

Veškeré výcviky už u nás probíhají normálně!

 

1.3.Závody Kladno

Do Kladna tentokrát vyrazily na zkoušky pouze Iveta s Amy a Miška s Miou. Ač z toho byla čtyřnásobná DISkotéka, tak to bylo moc hezké pokoukání, hlavně u Ivetky s Amy, holky předvedly opravdu krásný výkon, obě diskvalifikace tak byly takové smolné a ta druhá zamrzela hodně. Miuška bohužel stále dost věcí řeší, hlavně jiné houpačky, takže je to hodně omezuje a musejí to tak ještě hodně trénovat. 

 

29.2. Agility závody Burgstadt

Díky našim německým přátelům velmi rádi jezdíme na závody i za hranice. Tentokrát jsme vyrazili za již ověřenou pořadatelskou partou kousek od Chemnitzu, do  Burgstadtu. Jela Bára se Saxou, Jitka s Minnie a Láli s Hubíčkem. 

Trojky byly opravdu po dlouhé době velice hezky obsazené, v Lku běhalo 16 týmů, v Mku 13 a Sku 14 týmů. A rozhodně jsme se neztratili a ostudu neudělali:-) V agility A3 jsme si 3x doběhly pro sloméné čtvrté místečko, a v jumpu J3 to byl u Hubíka DIS, u Saxanky ač čistý rychlý běh, tak stačil až na 6.místo a Jíťa zaválela,s Minnie si doběhly pro místo třetí, moc gratulujeme!!

 

 

Agility závody - pořádáme Krapické jumpingy

Letošní rok jsme závodní sezonu odstartovali rovnou pořádáním vlastních závodů. Závody jsme udělali v našem zimním domově - na rančí v Krapicích u Jiřinky Jandové. Hala není sice veliká, ale 5 krásných jumpingů tam rozhodčí Aneta Obrusníková postavila. Dva byly pro nulky a pro veterány, tři potom pro ostatní kategorie.

 

 

Pro naše týmy to bylo opět velmi náročné, zvládnout vše pořadatelsky a ještě si krásně zaběhat a ve většině případech získat i medaile:-) 

Pro několik týmů to byla úplná premiéra a i když někteří odešli s DISky, plno pasáží bylo opravdu krásných a nebyla to žádná ostuda.

Všše klaplo na jedničku, vše odsejpalo, navazovalo a perfektně fungovalo.

Tak už se těšíme v květnu!

 

Návštěvy MŠ

I v letošním roce pokračujeme s návštěvami mateřinek a vedení dětí k tomu, jak se mají a nemají chovat k pejskům. Během ledna a února jsem navštívili se Saxankou a Merlinem několik třív v Aši a v Lubech.